ERZURUM / PASİNLER - TOBB Efkan Ala İmam Hatip Ortaokulu

Haz

6 Haziran 2023 Salı günü ilçemizde bulunan 4.sınıflarımıza yönelik yapmış olduğumuz deneme sınavımızın sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

May

Deprem bölgesindeki kardeş okulumuz için 25 Mayıs Perşembe saat 12:00'da düzenleyeceğimiz kermeste aramızda bulunmamız bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün depremden etkilenen bölgelerde başlattığı "Eğitimde Tek Yürek" projesi kapsamında  Şanlıurfa Hilvan Ovacık İmam Hatip Ortaokulu kardeş okulumuz olmuştur.

Haz

İlçe genelinde 4.sınıflar için düzenlediğimiz deneme sınav sonuçlarını aşağıdaki fotoğraflarda bulabilirsiniz.

Haz

Önümüzdeki Eğitim-Öğretim yılında 5.Sınıfa geçecek öğrenciler için ödüllü deneme sınavı düzenliyoruz.  Sınavda ilk 20'ye giren öğrencileri Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi dersler ağırlıklı proje sınıfında okuyacaklardır. Sınavda ilk 3'e giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilecektir. Detaylı bilgi için aşağıdaki afişi inceleyebilirsiniz.

Haz

24 Haziran da ilçemizde bulunan 4.sınıf öğrencilerimze yönelik yaptığımız deneme sınavı aşağıda verilmiştir.

Mrt

EBA ve TV üzerinden verilecek olan derslerle ilgili Bakanlığımızın yayınlamış olduğu ortaokul seviyesine ait ders programı aşağıda verilmiştir.