ERZURUM / PASİNLER - TOBB Efkan Ala İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün planlamış olduğu İlçe geneli deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Değerler eğitimi ve Kültürel etkinlikler kapsamında adetimiz olduğu üzere etkinliklere devam ediyoruz. Bu noktada yaptığımız "ödüllü bulmaca" etkinliği okulumuzda gerçekleşti.  Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bulmacayı çözen ve dereceye giren öğrenciler okulumuz tarafından ödüllendirildi.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerine yönelik güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunmsı konulu seminer verildi. Rehber öğretmenimiz Edanur AKDEMİR tarafından verilen seminer öğretmenlerin sorularına cevap verildi ve konuya uygun etkinlikler yapıldı.

Mrt

Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan! Onbir ayın sultanı, rahmet ve mağfiret ayı, gönüllerin felah bulduğu Kur'an ayı, hoşgeldin. Ramazan coşkusunu öğrencilere yaşatmak adına ramazan davulcu ekibi oluşturulup her sınıfta maniler okundu ve her bir öğrencimize hurma dağıtılarak öğrencilerin bu heyecana ortak olması sağlandı. Ayrıca 5.sınıf öğrencilerimize "Oruç Tutuyorum" rozeti takılıp farkındalık oluşturuldu.  Okulumuzda ramazan coşkusundan kareler...

Mrt

Depremden etkilenen bölgelere karınca kararınca elimizden gelen desteği vermehe devam ediyoruz. Türkçe öğretmenimiz TUNCAY ÖZEN, #Gaziantep #islahiye de Mehmetçik okulunda DYK Eğitimi vermektedir. Kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Şanlı tarihimizin büyük zaferi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü kutlu olsun. Tüm şehitlerimize rahmet olsun.

Mrt

İlçe Kaymakamımız Sn. Emre ZEYREK ve İlçe Müdürümüz Sn. Hakan ÇINAR okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle hasbıhal ettiler. Öğlen yemeğinde pansiyon yemekhanesinde öğrencilerimize eşlik ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

8.sınıflarımıza her hafta, 7.sınıflarımıza 2 haftada bir ve diğer bütün kademelere ayda bir uyguladığımız deneme sınavımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Mrt

Pasinler ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

Milletimizin istiklalinin her devirde yeniden haykırılışının sembolü olan İstiklal Marşı'mızın kabulünün 102. yılı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda düzenlediğimiz öğrecilerimizin gelişiminde önemli rol oynayan mesleki tatbikatlar her sene olduğu gibi bu sene de devam etmektedir. Bu noktada okulumuzun erkek ve kız mescitleri etkin kullanılmaktadır.

Mrt

Her gün uyguladığımız kitap okuma saatiyle öğrencilerimizle kitap okuyoruz.  Ayrıca okulumuzda OKU-YORUM ve Kitap Akademisi projesi olmak üzere iki proje kapsamında da kitap okuma çalışmaları yürütülmektedir. Kitap okuma takımları oluşturulup takımdaki her öğrencinin kitabın özetini çıkarma, anlama ve yorumlama çalışmaları yapmaktadırlar.

Mrt

Görevi süresince başta okulumuz olmak üzere eğitim camiasına vermiş olduğu katkılardan dolayı değerli müdürümüz Sn. Suat ÖZARAS'a çok teşekkür eder emeklilik hayatında kendisine sağlık ve esenlik dileriz.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün "Eğitimde Tek Yürek" projesi kapsamında depremden etkilenen 11 ilimizde bulunan Din öğretime bağlı okullarımızla kardeş okul projesi başlatıldı. Okulumuz Şanlıurfa-Hilvan Ovacık İmam Hatip Ortaokulu ile eşleşmiş olup kardeş okulumuzla ilgili çalışmalara başlamış bulunmaktayız.